Cine suntem

Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț este un ONG înființat la data de 01.07.2020 și este o organizație umanitară, neguvernamentală, apolitică și non-profit, având ca misiune ridicarea nivelului de trai a persoanelor defavorizate și pune foarte mare accent pe educarea copiilor.


AICDL are în evidență 81 de copii cu vârste cuprinse între 7 luni și 17 ani, dar sprijină și pe cei 120 copii instituționalizați din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Târgu Neamț. Dorim să fim alături de acești copii și de părinții lor și să îi sprijinim în evoluția lor pe toate planurile, dar mai ales să fim acolo pentru ei când vor avea nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile. Avem în evidență copii cu rezultate foarte bune la învățătură, unii dintre ei olimpici și ne mândrim cu ei.Copiii sunt viitorul nostru, iar împreună îi putem ajuta să își îndeplinească țelurile.

Cu toate că AICDL are doar un singur an de funcționare, echipa din cadrul acestei asociații a căpătat experineță în organizarea campaniilor de strângere de fonduri, și a dezvoltat o rețea de posibili finanțatori și donatori în cadrul acestora. Prin finalizarea proiectelor și raportarea rezultatelor campaniilor organizate, aceasta și-a câștigat credibilitatea în rândul donatorilor.

Abordarea noastra

Misiunea
Misiunea noastră este să ne asigurăm că toate persoanele defavorizate primesc tot sprijinul de care au nevoie, atunci când au nevoie.

Fie că este vorba despre o conversație liniștitoare, ajutor financiar, educație, formare profesională sau pur și simplu asigurarea că nu sunt singuri, ne vom asigura că toată lumea primește sprijinul care îi întâmpină acolo unde se află cât mai repede posibil.

Viziunea
Dorim să construim o lume în care nimeni să nu se simtă singur și să primească cât mai curând posibil tot ajutorul de care are nevoie.
Our entire team wants to see a world where every youngster struggling in any way feels able to reach out and has people who’ll help them with education, jobs, and more. We want to spread out in every region so we’ll be reachable to all.

Cifrele vorbesc prentru noi

Aceste numere ne împing să dăm tot ce putem și să ne asigurăm că ne putem depasi zi de zi. Suntem fericiți să creștem și să ajutăm mai mult pe zi ce trece.

0
Copii ajutați
0
Persoane ajutate
0
Meniuri calde
0
Familii ajutate